Salát uzenou makrelou a pečenymy brambory
Složení
Cold-uzená makrela 1 ks.
Brambor (střední) 5 ks. -
1 svazek listoveho salátů
Kopr St 1 svazek
Apple 1 ks. (
Červená cibule 1 ks. (
Jablečného octa 4,3 lžíce
Hořčice 1 lžička granulované
olej rast.nerafinir
způsob přípravy
Omyjte brambory s kartáčem, zabalte do fólie a pečeme v troubě do vaření.
Mírně vychladnout, oloupeme a nakrájíme na větší kostky.
Chcete-li snížit ryb, odstranění kůže a kosti.
Narezat ryby na kousky o velikosti kostky brambor.
Cibule oloupané, nakrájené na polokroužků.
Salátu omyjte a natrhat velký kusy
Jablko nakrájíme na tenké plátky a pokropít s octem.
Kopr umýt, suché a jemně nasekáme.
Smíchejte všechny ingredience, nezapomeňte na hořčici P, osolíme rostlinný olej a mohou být spotřebovány.